Omleta taraneasca

de JulyCris in Aperitive / Garnituri, 17 Feb 2014 | 2539 vizualizari

 

Un mic dejun rapid si consistent.

 

INGREDIENTE

  • Pt 2 portii
  • 4 oua
  • 2 fire ceapa verde
  • sunculita de casa
  • 1/2 legatura marar
  • branza rasa
  • 10 ml ulei pt prajit
  • sare,piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta taraneasca:

Batem ouale cu sare si piper. Sunculita o taiem marunt si o punem in tigaie pe foc sa se prajeasca putin. Dupa ce s-a facut, o adaugam in oua. Taiem ceapa verde marunt, mararul la fel si adaugam peste oua. In tigaia incinsa turnam compozitia. Lasam sa se prajeasca, apoi o intoarcem pe cealalta parte. Eu o intorc prin aruncare ca la clatite. Luam de pe foc, punem pe un platou si radem branza pe deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta taraneasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Rocsi 1

17.02.2014, 13:00

Alina26 1

17.02.2014, 14:50

diaconta 1

17.02.2014, 18:54

buna omleta

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Omleta "pomana porcului"